We geven groeps- en prive-lessen in Den Haag, Delft en de omgeving.

Groepscursussen

Wij geven nu groepslessen bij TU Delft Sport & Cultuur in Latin en Standaard voor beginners en gevoordeerden. Klik hier voor meer informatie over de data, tijden en prijzen.

groepsles

Wilt u een groepscursus volgen met u eigen groep? Bijvoorbeeld collega’s of vrienden? Prima! Stuur dan een email naar info@kpdanceworks.nl en wij komen zo snel mogelijk met een voorstel voor een datum, tijd en locatie.

Privé lessen

Wij geven verschillende soorten privé les aan volwassenen en kinderen. Deze lessen zijn speciaal aangepast aan de wensen en behoeftes van het paar. Wij werken dan niet alleen aan stappen, maar techniek, energie en presentatie – belangrijke onderdelen van dansen met een partner.

U kunt altijd privé lessen nemen – als beginnende danser, maar ook als u meer ervaring hebt. Omdat de les speciaal op u gericht is, blijft het interessant en uitdagend.

De privé lessen zijn ook belangrijk voor paren die mee willen doen aan wedstrijden. We geven dan ook persoonlijk advies over styling, kleding en make-up en werken samen met het paar aan uitstraling.

Trouwcursus

Wij bieden ook een speciale trouwcursus aan. Willen jullie een unieke verrassingsdans instuderen?

trouwcursus1

Onze privé-danslessen kunnen jullie zelfvertrouwen vergroten, zodat jullie met een beter gevoel de dansvloer op gaan. Aangeraden wordt om minimaal 5 lessen te nemen, uiteraard afhankelijk van hoe snel jullie het oppikken. De mogelijkheden zijn eindeloos, van de meer klassieke Engelse Wals tot Boogie Woogie en Disco! Wij werken altijd samen met de bruidspaar om alle wensen te voldoen en de dans persoonlijk te maken.

Willen jullie een onvergetelijk performance geven op jullie trouwdag? Stuur ons dan snel een email, dan gaan we meteen samen aan de slag!

Prijzen

De prijzen van een groepscursus varieren met het aantal uren, de locatie en het aantal deelnemers, maar normaal gesproken ligt dat tussen €7-12 per persoon per uur.

De prijs van een privé les is €40 per uur met een docent (+ eventuele kosten van een accomodatie; als de lessen bij TU Delft Sport & Cultuur plaatsvinden is er geen toeslag). Privé lessen hebben altijd maximaal twee deelnemers.

Voor extra informatie, neem contact met ons op via info@kpdanceworks.nl

  1. Elena Tatarli
    Feb 17, 2015

    Thank you very much for your lovely lessons, I enjoyed it a lot.

  2. Jerom Maas (student level 2)
    Apr 17, 2015

    nogmaals bedankt voor de leuke danslessen van het afgelopen blok. Ik vond het heel erg leuk en ben zeker van plan om door te gaan.